LiveZilla Live Chat Software
Reacties van onze klanten
Op deze pagina vindt u een greep uit de reacties van onze klanten.L du Pre,
Gerbilfokkerij Mileena
  100% gerbilvriendelijk
Vanaf het ontstaan van deze webshop ben ik klant en ik moet zeggen zeer tevreden te zijn over de service.
De producten zijn 100% gerbil vriendelijk en er is een groot assortiment zodat het echt leuk is om te kiezen wat je wil.
Daarnaast is de levertijd ook erg vlot, zodat je altijd op tijd je spullen in huis hebt, mocht je erom verlegen zitten.
Tot nu toe zijn alle bestellingen perfect aangekomen zonder vertraging en alle producten in tact.
Ik kan dus niet anders zeggen dan enthousiast te zijn over deze webshop. Ik zou een ieder aanraden zijn of haar spullen hier te kopen.Debbie
  Ook voor de hamster
Toen ik op zoek was naar leuke spulletjes voor mijn hamster kwam ik op de site van Gerbil.nl. Ik had voor mijn hamster een aquarium van 100 x 35 x 40 centimeter gekocht en dat moest uiteraard gevuld worden. Waarmee was nog niet zo simpel.
Ik heb toen gemaild naar Gerbil.nl om het een en ander na te vragen. Nog dezelfde avond had ik een reactie terug en ik werd heel vlot geholpen.
Ze konden zelfs enkele dingen voor mij bestellen die niet op hun site stonden en dachten goed mee. Zo hoefde ik maar 1 bestelling te doen bij 1 web shop en had ik toch alles in huis wat ik wou!

Ik ben heel blij met de vlotte en vriendelijke service van Gerbil.nl. Dankzij het contact was mij al snel duidelijk welke spullen ik voor hamsters kon gebruiken. Mijn hamster is heel blij met zijn prachtige woning. Als ik toe ben aan een nieuwe inrichting doe ik zeker een nieuwe bestelling!Ineke
  Doolhof is aan te raden
Vandaag het doolhof in het gerbilverblijf geplaatst. Het is behoorlijk groot en is daardoor meteen een prachtig platform om het zandbakje en voerbakje op te zetten. De gerbils zijn meteen in het doolhof gedoken, rennen er doorheen en steken dan aan de voorkant en dan aan de bovenkant hun kopje er door heen.
Door bovenop het doolhof, tegen het glas van het aqua aan, een boomstammetje met  gaten te leggen creëer je een brug boven de 5cm. loopruimte die erg stevig is. Ik had zaagsel in het doolhof gedaan, dat was er met een uur volledig uitgespit.
Ik denk dat ze hier lang speelplezier aan zullen hebben, het is in ieder geval een hele kluif om op  te knagen.
Een mooi, stevig doolhof, zeker aan te raden.


Heleen Nelis
Gerbilfokkerij Piskomilo
  Gerbil.nl voor iedere gerbilliefhebber
Een fijne website ook voor de gerbilfokkers onder ons. Het is een overzichtelijke site die voor iedereen geschikt is! Je kan de meeste gerbilbenodigdheden en duidelijke informatie hier vinden.
Zelf haal ik hier graag de speelattributen (vooral die hangschommels) en chinchillazand voor de gerbils. Die zijn ook prima geschikt voor de andere soorten gerbils buiten de Mongoolse gerbil, zoals de Sundevall gerbil en Pluimstaartgerbil
Als je iets nodig hebt voor de gerbil is dit de plek. Ik heb helaas al verblijven voor m’n gerbils. Ik had graag gehad dat de webshop met bakken er eerder was geweest, dan had ik hier zeker mijn bakken vandaan gehaald.


José   Omgewisselde pakketten vlot afgehandeld
Vanmiddag laat hebben we het pakket inderdaad mogen ontvangen. Inmiddels is het hok weer verschoond en hebben we het rad er in geplaatst......'n groot succes! Eerst sprong 1 van de ratjes er steeds bovenop en kukelde dan natuurlijk naar beneden, maar uiteindelijk hebben 2 van de 3 ratjes begrepen wat ze ermee moeten doen en ze lijken er erg veel lol in te hebben.

Nogmaals hartelijk dank voor de vlotte afhandeling en we hopen dat het andere pakket ook spoedig terecht komt.

Toelichting van Gerbil.nl: Helaas zijn er door onze fout twee pakketten verwisseld en kregen 2 klanten een verkeerde bestelling binnen. Gelukkig kwamen wij hier vrij snel achter door een melding van de klant, waardoor we direct een oplossing konden bieden. In dit geval het omwisselen van de 2 pakketten, uiteraard zonder extra kosten voor de klant. Gelukkig gingen beide klanten akkoord en was alles spoedig opgelost.Ria Morsink
  Glasplaatjes kitten zonder ervaring
Het kitten van de plateaus met opstaande randjes ging goed. Ik heb de aanwijzingen op jullie pdf-bestand uitgeprint, goed doorgelezen en bij de hand gehouden. Ik heb ervoor gezorgd dat ik alles klaar had staan.

Ik heb wel eerst uitgeprobeerd hoe de kitspuit werkte. Ook heb ik ruimte gelaten tussen de boeken en de zijkanten van het aquarium. Mocht je toch wat knoeien dan komt de kit niet op de boeken, want anders zit het aan elkaar vastgeplakt. De randjes heb ik langs het plateau gekit omdat dat beter paste. De boeken niet weghalen! Anders zakken de randjes naar beneden. Ik heb wel een velletje bakpapier tussen de boeken en het plateau geschoven zodat ik na een aantal dagen de boeken er onderuit kon schuiven. Heb het bakpapier losgetrokken en met het glasmesje kitresten verwijderd.

Ik vond het heel spannend om er aan te beginnen, maar het ging eigenlijk vanzelf. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat!  
Hilda en Timo, bedankt voor jullie uitleg!


Marlous van de Geer,
Gerbilfokkerij Gizmo
  Ook een gerbilfokkerij shopt bij Gerbil.nl
Als gerbilfokker is het voor mij erg handig dat ik een vast adres heb, waar ik alles voor onze gerbils kan halen. Gerbil.nl heeft een overzichtelijke website, waar ik niet lang hoef te zoeken waar ik iets kan vinden, alles is in duidelijke categorieën ingedeeld. Als ik nog vragen heb, stuur ik meestal even een mailtje, vaak krijg ik dan nog dezelfde dag een antwoord terug en dat is erg plezierig!

Mijn favoriete producten zijn het voer van Gerri Gerbil en Prestige Gerbil, deze 2 wissel ik bij onze gerbils af. Ook het houten doolhof is bij ons een groot succes, gerbils vinden het heerlijk om hun eigen ‘gangensysyteem’ te hebben waar ze zich in kunnen verstoppen. Ik heb onlangs via gerbil.nl het houten hangbruggetje besteld, deze is eenvoudig op te hangen als je een deksel hebt van gaas op het gerbilverblijf. Onze gerbils hebben hier veel plezier van!Rianne, Groesbeek
  Voor herhaling vatbaar
Toen ik mijn eerste gerbil kreeg was hij alleen en ik was op zoek naar een vriendje. Zo kwam ik op deze website terecht.
Ik kon mijn gerbil brengen om hem te laten koppelen, zodat ik dat niet zelf hoefde te doen. Gedurende de koppelperiode werd ik elke dag op de hoogte gehouden via email/foto's. Erg leuk!
Ook was er de mogelijkheid om benodigdheden te bestellen, zoals een Gerbilarium, speeltjes, snoepje en voer.
Het Gerbilarium is speciaal gemaakt, en toen ik na een week de gerbils op kon halen, was het klaar.
Een prachtig onderkomen voor de twee nieuwe vriendjes!

Al met al alleen maar positiefs te melden hier.
Aardige mensen, leuk mailcontact, Super advies, de gerbils zijn super goed verzorgd, en veel tammer dan toen ik ze achterliet, het gerbilarium is prachtig en de service super!

Zeker voor herhaling vatbaar! 


Miranda
Gerbilfokkerij Wessanda
  De run around: een echte aanrader!
Betrouwbare webshop met alles speciaal voor de gerbil.
Ik krijg alles goed verpakt en binnen twee werkdagen in huis.
Het loopwiel is een echte aanrader, veilig en zelfs de meest grote slopers onder de gerbils krijgen hem niet stuk!
En onze dieren zijn gek op de wortel- en appelchips, nemen ze altijd weer graag uit de hand aan.Mandy Rorije
  Spelen op het triangeltouw
Ik heb nu al verschijnende keren wat besteld uit de Gerbil.nl webshop, en geen negatieve ervaringen. Het contact met Hilda is super, en wil altijd wel je vragen beantwoorden. De spullen worden netjes ingepakt opgestuurd.

Ik heb 8 Gerbils, allemaal hebben ze iets uit de webshop gekregen. De ladders worden erg veel gebruikt, ze klimmen er graag op. Huisjes om in te slapen! Het triangel speeltje om samen in te spelen, om elkaar af te duwen en om op het plateau te komen!
Drinkflesjes waarbij klittenband wordt geleverd om het handig in een aquarium/gerbilarium te kunnen hangen, super handig.

En dan nog het Gerbilarium. Super afgewerkt, net deksel van hout en gaas voor optimale ventilatie. De gerbils vinden het geweldig!

Van mijn kant niks meer dan lof, betrouwbare webshop en de mensen die erachter zitten.Rianne Hendrix
  Stuiterend de dagen aftellen
Eindelijk is het dan zover, ik mag huisdieren! De keuze was niet zo moeilijk, ik ben helemaal verliefd op de twee gerbils van een vriendin. Na eventjes zoeken en overleggen waren mijn toekomstige vriendjes ook al snel uitgezocht. Maar dan ben ik er nog niet. Wat zijn twee gerbils zonder een leefruimte met alles erop en eraan?
Juist, en daar komt Gerbilwebshop om de hoek kijken. Dankzij de positieve reacties van de desbetreffende vriendin en de fokker ben ik op de site gaan kijken en ik was meteen verkocht (daarna ook meteen de halve webshop). Ze bieden alles aan voor een goedgevulde kooi. Er is zelfs zoveel keus dat ik moest kiezen.
Na een prettig en snel mailcontact was de bestelling geplaatst: alle benodigdheden én een gerbilarium. Maar ik zat met een klein probleempje. De gerbilarium zou waarschijnlijk later bezorgd worden dan dat ik mijn twee gerbils op kon halen. Help! Maar dankzij de geweldige service van Gerbilwebshop zijn de spullen eerder bezorgd en ik moet nu nog zelfs een hele week wachten totdat ik de gerbils op mag halen.
Kijk, dat is nog eens service!


Kevin Croonen,
Roosendaal
  Snelle en perfecte service
Eerst ging in altijd naar de plaatselijke dierenwinkel om al mijn producten voor de gerbils te kopen. Maar zij hadden daar alleen voer en bodembedekking en voor de rest eigenlijk niets speciaal voor de gerbil. Toen ben ik op zoek gegaan naar een online shop, en toen kwam ik terecht op gerbil.nl.
Ik heb daar toen een bestelling gedaan om te kijken hoe het daar was. En eerlijk gezegd was ik verbaasd. Niet alleen omdat ze een groot assortiment hebben van voer, bodembedekkingen, speeltjes, etc. en duidelijke informatie over de producten maar ook qua klantvriendelijkheid en snelheid.
Ik had een bestelling gedaan rond 16.00 uur en de volgende dag was het geleverd bij mij thuis. Het zag er goed verzorgd uit. Naast de webshop is er op de forum ook veel informatie te vinden en zijn ze altijd vriendelijk om te helpen met eventuele problemen/vragen. Inmiddels heb ik er 3 bestellingen gedaan en het is elke keer perfect, wat mij betreft een vaste adres om producten voor je gerbils te kopen.Lieke
  Knaagproof gerbilarium!
We hebben voor deze bak gekozen omdat mijn lieve gerbils zich dwars door de plastic bakken heen wisten te knagen. De bak is mooi, groot en voelt solide. Wij hebben er twee verdiepingen in laten maken, waar de gerbils door middel van een houten brug tussen kunnen lopen.
Het is door het glas een stuk leuker dan een plastic hok, want je kan de gerbils nu mooi zien.
De gerbils vonden het eerst doodeng, maar na een enkele minuut de kat uit de boom staren, hebben ze gelijk de hele bak verkend, en ze hebben het nu enorm naar hun zin.
Ze kunnen heerlijk graven, knagen, spelen, rennen en klimmen, en het maakt vrijwel geen herrie. Dit in tegenstelling tot eerdere bakken die ik voor ze heb gehad.
De service was prima, de bak werd ondanks heftige sneeuwval gewoon bezorgd. De extra onderdelen werden nabezorgd, en kwamen drie dagen later aan. 


Boone
  Gerbilariums ook verzonden naar België
Het gerbilarium werd maandag netjes door de transporteur bezorgd.
Vandaag dinsdag, hebben de gerbils kunnen kennismaken met hun nieuwe woonst, een beetje onwennig maar dat komt wel goed.

Ingesloten zenden we u een foto van het aangekochte gerbilarium.
We zijn overgegaan tot aankoop bij Gerbil.nl daar gerbilariums niet in Belgie te vinden zijn. Gelukkig is het geen enkel probleem om het gerbilarium van Friesland naar Belgie te transporteren.Gerlinde en Stephan
  Praktisch huis voor de gerbils
Het gerbilarium is een mooi en praktisch huis voor de gerbils, zonder alle drukke kleurtjes van hamsterverblijven en geen plastic dat kapot geknaagd kan worden.
Wij hebben een op maat gemaakt hok, dat precies past op het tafeltje van 55x55 cm.
De gerbils zijn erg tevreden in hun grote hok, ze hebben alle ruimte om lekker te spelen, gangen te graven en in hun radje te rennen.
De levering en service waren zeer goed, al onze vragen werden snel en uitgebreid beantwoord.
Kortom: wij zijn helemaal tevreden.


(anoniem)
  Snelle service van het rad
Het rad zojuist ontvangen. Gelijk in de kooi gezet en mijn gerbils zijn er gelijk enthousiast in gaan rennen. Helemaal geweldig!
 
Hartelijk bedankt voor de snelle service!Dennis van Maasakker
  Uitstekende service!
Ik was opzoek naar een nieuw verblijf voor twee gerbils die ik als cadeau aan mijn moeder wilde geven.
Na even op google te hebben rond gezocht kwam ik op deze website terecht.
Ik zag daar staan dat hier gerbilariums besteld konden worden en zag een foto van een bak staan.
Later kwam ik erachter dat je een formulier in kon vullen, met de formaten en waar je eventueel plateau's wilde hebben.
Ik heb dat formulier ingevuld en kreeg bijna direct een mailtje terug wat het zou gaan kosten.
Nu zat ik nog met een ander probleem: De afstand was te groot om de bak op te halen. Gelukkig kon de bak ook worden verzonden.
Ik vertelde hun dat ik het als cadeau wilde geven en hun hebben ervoor gezorgd dat de bak nog op tijd af was en bezorgd kon worden.
Ik had de bak uiteindelijk netjes op tijd binnen en kon het als cadeau geven.
De bak zag er uitstekend uit en de service was gewoon simpelweg UITSTEKEND!!


Fam Wesseling
  Guur winterweer
De gerbils vermaken zich prima en zorgen ervoor dat de pasta-dozen in hele kleine stukjes worden versnipperd.
 
We hebben de bak besteld tijdens het gure winterweer, maar dat weer weerhield
de bezorgers niet om de bak en inhoud gewoon op het afgesproken moment te leveren.
Dat zie je niet zo heel vaak, klasse!!

Sinds we gerbils hebben is de aanloop van buurtvriendjes veel groter, ze zijn er allemaal gek van!