Betaalmogelijkheden bij Gerbil.nl

Betalen met iDEAL

Op deze webshop kunt u eenvoudig en veilig betalen met iDEAL wanneer u uw pakket wilt laten verzenden binnen Nederland. Bij een geslaagde betaling kunnen wij direct overgaan tot het verzenden van uw bestelling.

Betalen met PayPal
Op deze webshop kunt u eenvoudig en veilig betalen met PayPal. Bij een geslaagde betaling kunnen wij direct overgaan tot het verzenden van uw bestelling.

Via PayPal kunt u ook betalen met uw creditcard.

Betalen met Mister Cash
Op deze webshop kunt u eenvoudig en veilig betalen met Mister Cash wanneer u uw pakket wilt laten verzenden naar België. Bij een geslaagde betaling kunnen wij direct overgaan tot het verzenden van uw bestelling.

Betalen via overschrijving
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u van ons een geautomatiseerde e-mail met hierin een overzicht van uw bestelling, het totaalbedrag en het factuurnummer. Wij vragen u het bedrag over te maken met vermelding van het factuurnummer.
Zodra wij de betaling binnen hebben zullen wij uw bestelling verzenden. Houdt u er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren.

Bankgegevens van Gerbil.nl

BankKNAB
TenaamstellingH van Malsen
PlaatsMakkum
IBANNL48 KNAB 0256 1003 81
BICKNABNL2HBetalen bij afhalen

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om de bestelling af te halen!
Uiteraard betaald u dan geen verzendkosten.
Wij nemen contact met u op voor een afspraak door een e-mail te sturen naar het door u opgegeven e-mailadres. Uiteraard kunt u ook zelf bellen of mailen om een afspraak te maken.


Neem contact op

Telefoon:+31 6 244 533 50

Email ons

Webshop Keurmerk Gerbil.nl

Gerbil.nl op Facebook Gerbil.nl op Twitter

GRATIS verzending vanaf € 49,-
Vanaf € 12,50:

€ 2,99
€ 4,99

Overige verzendkosten klik hier.