Stel je vraag via WhatsApp
Support Chat

Er zijn 291 producten

Subcategorieën

 • GERBIL KOOI / GERBILARIUM

  Een gerbil kooi bestellen en laten thuisbezorgen kan via de webshop.
  Na het plaatsen van de bestelling nemen we contact op en bespreken we de levering.
  De levering vindt plaats per koerier en vaak in het weekend. De kosten voor het thuis bezorgen bedragen 15 euro. Gratis verzending geldt niet voor de koeriersritten.

  De koerier kan ook alle artikelen en zelfs gerbils meenemen.

  Wil je liever het gerbilarium in Makkum afhalen? Of wil je een op maat gemaakte kooi?
  Mail of app ons dan.


  kwaliteitnieuw.jpg

 • Basisvoeding Gerbil

  In onze gerbil webshop vindt u alle soorten gerbil voeding welke ook daadwerkelijk geschikt zijn om aan uw gerbils te voeren. Wij verkopen alleen gerbil voer wat speciaal voor gerbils is gemaakt. We verkopen geen combinatie voeding.

 • Voeding supplementen

  Basisvoer is eigenlijk al een compleet voer voor de gerbil. Toch zijn er nog diverse supplementen welke niet of weinig in het basisvoer verwerkt zitten, maar wel erg geschikt en gezond zijn. Of zelfs, in geval van fok, absoluut noodzakelijk zijn. De supplementen in deze categorie zijn dan ook allemaal een geschikte toevoeging op het basisvoer.

 • Snacks

  Voor gerbils, of in het algemeen de kleine knagers, zijn er veel snacks op de markt. Toch zijn lang niet alle snacks geschikt. Gerbils hebben namelijk een koemelk allergie, in veel snacks zit melk of yoghurt verwerkt. Onderstaande snacks kunt u gerust aan uw gerbils geven. Vooral de gerbil snacks van JR Farm vallen bij veel gerbils in de smaak!

 • Bodembedekking & Hooi

  Hieronder vindt u het overzicht van diverse soorten bodembedekking en hooi welke we in de gerbil webshop aanbieden.
  Zelf maken wij gebruik van de combinatie zaagsel (houtvezel) met Supasoft Bedding (voorheen Russel Bedding). Of Aubiose (mini hemp, hemperade) met Supasoft Bedding.
  In deze categorie vindt u geen zand, dit vinden wij niet geschikt als bodembedekking voor de gerbil. Echter is zand wel een belangrijke toevoeging voor de gezondheid van de gerbil. Het zand kunt u dan ook vinden onder gezondheid & verzorging.
  Hooi is erg goed voor de spijsvertering van de gerbils. Tevens zullen ze het gebruiken om nestjes mee te maken en tunnels mee te bouwen.

 • Drinkflesjes & houders

  In deze categorie vindt u diverse soorten drinkflesjes. De meeste gerbils laten hun drinkflesjes redelijk heel. Toch zijn er ook gerbils welke hun flesjes geheel kapot knagen. In dat soort gevallen zijn glazen drinkflesjes een prima oplossing.

  Of als u de voorkeur heeft voor een kleiner flesje of een flesje met minder gewicht, is er de flessenring of de flessenhouder. Deze beschermt het plastic gedeelte van het flesje, te plaatsen op elke plastic dop.

 • Voerbakjes

  In deze categorie vindt u diverse voerbakjes. Wij hebben deze voerbakjes zo geselecteerd dat ze geschikt zijn voor de gerbil. Een gerbil wil graag óf helemaal in het voerbakje, óf met de achterpoten op de rand zitten. In zo'n geval moet het bakje niet omvallen, dus is een dikkere rand en een stevig bakje wenselijk.

  Tip: Zorg ervoor dat de voerbakjes op een veilige plaats staan, zodat de gerbils er niet onder kunnen graven, met als gevolg dat ze het bakje op zich krijgen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor stenen of andere zware voorwerpen.

 • Loopwielen

  Voor een gerbil is niet elk loopwiel geschikt. Eisen voor een gerbil looprad:

  - Minimaal 20cm doorsnee
  - Geen plastic
  - Geen spijlen
  - Breed loopvlak wordt gewaardeerd

  Wij bieden diverse renwielen aan hieronder. Van diverse materialen en in diverse kleuren, elk met verschillende eigenschappen.

 • Tunnels & ladders

  Diverse producten in de vorm van tunnels, bruggen en ladders om onder en in te slapen en spelen. Ook hier geen plastic producten vanwege de scherpe randjes als de gerbils er aan knagen!

  Geschikt om plateaus van een gerbilarium aan elkaar te verbinden, of een gerbil naar een plateau te leiden.

 • (Klim)Speelgoed

  In deze categorie bieden wij meerdere soorten gerbil speeltjes aan. Trappetjes, touwen, speelgoed om aan het deksel te hangen en vele andere speeltjes. Ook in deze categorie geen plastic producten, vanwege de scherpe randjes als de gerbils er aan knagen.

 • Huisjes & grasnesten

  In deze categorie diverse soorten gerbil huisjes voornamelijk van hout en stro (let op: deze laatste zijn eetbaar!). In diverse soorten en maten, schuil-, speel- en slaaphuisjes. Geen plastic huisjes, gezien gerbils aan bijna alles knagen, en de randen van plastic materiaal worden hierdoor erg scherp.

 • Natuurlijke inrichting...

  Omdat gerbils heuse knagers zijn is een groot deel van het knaagdieren speelgoed niet geschikt. De plastic speeltjes krijgen al snel scherpe randjes waardoor het gevaarlijk wordt voor de gerbil. Naast dat feit is een natuurlijke inrichting van het gerbilarium ook erg populair. Bij een natuurlijke inrichting horen onder andere mooie stukken hout.
  Hieronder bieden wij diverse soorten hout aan. Bij elk stuk hout staat een beschrijving van het soort.

  We hebben ons best gedaan om het hout in te winnen bij een leverancier welke zoveel mogelijk garant staat voor 100% milieuvriendelijkheid.

 • Knaagdieren ren

  In deze categorie bieden wij diverse knaagdierrennen en een bodemhoes aan. De bodemhoes is helaas alleen te gebruiken bij de gekleurde knaagdierenren van IPTS.

  De knaagdierren van IPTS moet niet worden verward met de knaagdierren Joy van Trixie of de ren van Europet. Deze drie rennen lijken qua uiterlijk sterk op elkaar, maar de bodemhoes passend bij de IPTS ren past niet op de ren Joy of de ren van Europet.

  Blijf bij gebruik van de ren altijd in de buurt, niet alle gerbils blijven altijd keurig in de ren zitten.

 • Gezondheid & Verzorging

  In deze categorie vindt u producten voor de verzorging en de gezondheid van de gerbil. Tip: Waarschuw bij ziekte (symptomen) altijd een dierenarts!

 • Transport

  Bij het aankopen van een gerbil, het verschonen van de gerbil of het vervoeren van een gerbil naar bijvoorbeeld de dierenarts, wordt er gebruik gemaakt van een transportbakje. Ook wel vervoersbakje genoemd.

  Tip: Tijdens het vervoeren volstaat een laagje bodembedekking met een handje voer en eventueel een huisje of wc rolletje. Een drinkflesje is niet nodig, gezien het vaak om een korte tijdsperiode gaat.

 • Starterspakketten

  Heerlijke starterspakketten om direct een vliegende start te maken en de beste verzorging te bieden je (nieuwe?) huisdiertjes! Uiteraard zijn deze pakketten naar hartenlust uit te breiden!

 • Glazen plateaus

  Plateaus en opstaande randjes

  De kooi van de gerbil uitbreiden tot een paleisje is niet zo moeilijk als vaak wordt gedacht. In deze categorie kunt u dan ook eenvoudig glasplaatjes bestellen.
  Tip: Gebruik een transparante kit speciaal voor aquaria en terraria.

 • BRIEVENBUSPOST

  Service van Gerbil.nl!

  Onderstaande producten kunnen als brievenbuspost worden verzonden, zodoende betaal je minder verzendkosten bij het bestellen van onderstaande producten.
  Dit is niet onbeperkt, sommige producten kun je maar 1 of enkele van bestellen voordat de hogere verzendkosten gaan gelden, uiteraard wordt dit aangegeven in de winkelwagen!

  Binnen Nederland is dit € 1,49.
  Naar België is dit € 2,99.

  Ideaal om je gerbil even te verwennen met een lekkere snack of heel handig als je je gerbils moet behandelen tegen parasieten.

 • Cadeaubonnen

  Op zoek naar een nuttig en passend cadeau voor een vriend, collega of familielid? Met de cadeaubon van Gerbil.nl koopt u voor een gerbil liefhebber nooit iets verkeerds. In de webwinkel van Gerbil.nl kan de cadeaubon nuttig worden besteed. De cadeaubon is vanaf de dag van aankoop 1 jaar geldig en kan eenmalig worden besteed in onze webwinkel. De cadeaubon is beschikbaar in de bedragen: € 5,-, € 10,- en € 25,-. De cadeaubonnen zijn te combineren en daardoor kan elk gewenst bedrag samengesteld worden.

  Digitale cadeaubon
  De cadeaubon is alleen te verkrijgbaar als digitale bon. Kies bij het bestellen voor de optie afhalen. U betaald dan uiteraard geen verzendkosten. U krijgt de cadeaubon per e-mail als .jpg bestand toegestuurd. Uiteraard van goede kwaliteit zodat de bon goed te printen is.

per pagina
Toont 289 - 291 van de 291 items
Toont 289 - 291 van de 291 items

Bestel informatieHamstert.nl op Facebook

GRATIS verzending (NL) vanaf € 49,-
Vanaf € 15,00:

€ 5,49
€ 6,99
€ 6,99

Overige verzendkosten klik hier.


Snelle levering!
Binnen 1-2 dagen verzonden!