Stel je vraag via WhatsApp
Support Chat

Carefresh Pure White

KVA066

Nieuw product

Carefresh Pure White is een natuurlijke witte bodembedekker en nestmateriaal uit cellulose-vezels van biologische teelt. Daarnaast is Carefresh Pure White stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh heeft u de beste kwaliteit in huis!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 7,49

Meer informatie

De cellulose-vezels in Carefresh Pure White zijn zeer zacht en geven de gerbils een uiterst warm gevoel in hun verblijf en nestje. Een natuurlijke en zachte ondergrond kan overigens ook de stemming van uw gerbils positief beïnvloeden.

De Carefresh Ultra bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van de gerbils. Carefresh bezit tevens een bijzondere geurcontrole, zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

Carefresh kan ook prima gebruikt worden als heerlijk warm nestmateriaal.

De cellulose-vezels in Carefresh Pure White zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Inhoud: 10 liter

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestel informatieHamstert.nl op Facebook

GRATIS verzending (NL) vanaf € 49,-
Vanaf € 15,00:

€ 5,49
€ 6,99
€ 6,99

Overige verzendkosten klik hier.


Snelle levering!
Binnen 1-2 dagen verzonden!