Carefresh Forest Green 14l

KVA0onbekend

Nieuw product

Carefresh Forest Green is een kleurrijk en trendy bodembedekker in een groene kleur.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 7,49

Meer informatie

De vezels in Carefresh zijn van biologische teelt en absorberen 2,5 keer meer dan gebruikelijk bodembedekking. Daarnaast is Carefresh Forest Green stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Want Carefresh heeft naast een hoge functionaliteit een natuurlijke groen gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blikvanger!

De Carefresh Forest Green bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Inhoud: 14 liter

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestel informatieHamstert.nl op Facebook

GRATIS verzending (NL) vanaf € 49,-
Vanaf € 15,00:

€ 5,65
€ 6,99
€ 6,99

Overige verzendkosten klik hier.

Snelle levering!
Binnen 1-2 dagen verzonden!